Functies achter het hamburgerpictogram
| Beschrijving |
Het hamburgerpictogram bevat vijf functies van PolyScope X:
|
|
Systeembeheer |
De Systeembeheerder heeft dezelfde functie als in de koptekst. Zie Koptekst Kop
|
|
Info |
Voor de functie ‘Over’ hoeft u geen verdere handelingen uit te voeren in een ander veld of tabblad. Wanneer u op 'Over' tikt, ziet u de softwareversie, het serienummer van de robot en de QR-code van de open-source-softwarelicenties. Het robotmodel en het IP-adres worden weergegeven om gebruikers snel toegang te bieden tot essentiële systeeminformatie.
|
|
Instellingen |
Via de functie ‘Instellingen ’ hebt u toegang tot de instellingen voor ‘Algemeen’, ‘Wachtwoord’, ‘Verbinding’ en ‘Beveiliging ’. Met uitzondering van 'Systeem' in de algemene instellingen zijn alle onderdelen met een wachtwoord beveiligd.
Algemeen . Deze instelling bevat Systeem en Update.
Via de systeeminstellingen kunt u de taal, het thema en de eenheden die in het systeem worden gebruikt, wijzigen. Bij de instelling 'Update' wordt u gevraagd een USB-opslagapparaat aan te sluiten en te controleren of er een update beschikbaar is.
Wachtwoord Deze instelling omvat de bedrijfsmodus, veiligheid en beheer.
Bedrijfsmodus Het wachtwoord wordt gebruikt bij het schakelen tussen de automatische en handmatige modus. Het beveiligingswachtwoord wordt gebruikt om de beveiligingsinstellingen te wijzigen. Het beheerderswachtwoord wordt gebruikt om de systeeminstellingen te wijzigen. Wees extra voorzichtig bij het wijzigen hiervan, aangezien het beheerderswachtwoord niet kan worden hersteld. Als het wachtwoord niet kan worden opgehaald, moet de software opnieuw worden geïnstalleerd.
Verbinding Deze instelling omvat Netwerk en UR Connect.
Via 'Netwerk' kunt u de netwerkconfiguratie toepassen nadat u 'DHCP' of 'Statisch' hebt gekozen. Met UR Connect kunt u verbinding maken met myUR Cloud, waardoor u overal toegang hebt tot uw robotgegevens.
Beveiliging Deze instelling bevat Secure Shell, machtigingen en services.
Secure Shell beheert de SSH-toegang tot het systeem. Met 'Toegangsrechten' kunt u systeempagina's selecteren die met een beheerderswachtwoord moeten worden beveiligd. Met Services kunt u interfaces in- of uitschakelen.
|
|
Opnieuw laden |
Voor de functie ‘Reload’ hoeft u geen verdere handelingen uit te voeren in een ander veld of tabblad. Wanneer u op 'Opnieuw laden' tikt, worden de standaardinstellingen die in de applicatie zijn gedefinieerd toegepast.
|
|
Uitschakelen |
Voor de functie ‘Shutdown’ hoeft u geen verdere handelingen uit te voeren in een ander veld of tabblad. Wanneer u op 'Afsluiten' tikt, krijgt u de keuze om het systeem opnieuw op te starten of uit te schakelen. De programmastatus wordt opgeslagen voordat de robot opnieuw wordt opgestart of wordt uitgeschakeld.
|