Jelszó – Rendszergazda

Leírás

A Biztonság alatt található összes beállítás rendszergazda-jelszóval védett. A rendszergazda-jelszóval védett képernyők egy átlátszó felülettel vannak lezárva, így a beállítások nem érhetők el. A Biztonsághoz való hozzáférés a következő beállítások konfigurálását teszi lehetővé:

  • Secure Shell

  • Jogosultságok

  • Szolgáltatások

A beállításokat csak a kijelölt rendszergazdák módosíthatják.

Ha a Biztonság menüpont alatt található opciók bármelyikét feloldja, a többi opciót is feloldja, amíg ki nem lép a Beállítások menüből.

 

Alapértelmezett jelszó

Az alapértelmezett rendszergazda-jelszó: easybot

Ha elfelejti a rendszergazda-jelszót, azt nem lehet pótolni vagy helyreállítani.

Újra kell majd telepítenie a szoftvert.

A rendszergazda-jelszó beállítása

Mielőtt a rendszergazda-jelszóval feloldaná a védett képernyőket, meg kell változtatnia az alapértelmezett jelszót.

  1. Lépjen a hamburger menüre, és válassza a Beállítások lehetőséget.

  2. A Jelszó részben koppintson a Rendszergazda lehetőségre.

  3. Módosítsa a jelenlegi remdszergazda-jelszót egy új jelszóra.

    • Ha ez az első alkalom, változtassa meg az alapértelmezett rendszergazda-jelszót „easybot”-ról egy új jelszóra. Az új jelszónak legalább 8 karakter hosszúnak kell lennie.

  4. Az új jelszóval oldja fel a Beállítások menüt, és lépjen be a Biztonság menüpont alatt található beállításokba.

 

A Beállítások menüből való kilépéshez

Ha a Biztonsági beállítások valamelyikét feloldja, a Beállítások menü jobb alsó sarkában lévő Bezárás gomb megváltozik. A Bezárás gomb helyébe a Lezárás és bezárás gomb lép, jelezve, hogy a biztonságot feloldották.

  1. A Beállítások menüben keresse meg és koppintson a Lezárás és bezárás gombra.