Funkcie v ikone hamburgeru
| Popis |
Ikona hamburgeru obsahuje päť funkcií programu PolyScope X:
|
|
Správca systému |
Správca systému má rovnakú funkciu ako v hlavičke. Pozri Záhlavie Hlavička
|
|
Informácie |
Funkcia „O programe“ nevyžaduje žiadne ďalšie kroky v inom poli ani na inej karte. Po ťuknutí na položku „O aplikácii“ sa zobrazí verzia softvéru, sériové číslo robota a QR kód licencií open source softvéru. Zobrazenie modelu robota a jeho IP adresy slúži na to, aby používatelia mali rýchly prístup k základným informáciám o systéme.
|
|
Nastavenie |
Funkcia „Nastavenia “ vám umožňuje prístup k nastaveniam v sekciách „Všeobecné“, „Heslo“, „Pripojenie“ a „Bezpečnosť “. S výnimkou položky „Systém“ v všeobecných nastaveniach sú všetky položky chránené heslom.
Všeobecné informácie . Toto nastavenie obsahuje položky Systém a Aktualizácia.
V nastaveniach systému môžete zmeniť jazyk, vzhľad a jednotky používané v systéme. V nastaveniach aktualizácie budete vyzvaní, aby ste pripojili USB pamäťové zariadenie a skontrolovali dostupnosť aktualizácií.
Heslo Toto nastavenie obsahuje položky Prevádzkový režim, Bezpečnosť a Správca.
Prevádzkový režim heslo sa používa pri prepínaní medzi automatickým a manuálnym režimom. Bezpečnostné heslo sa používa na zmenu bezpečnostných nastavení. Heslo správcu sa používa na zmenu nastavení systému. Pri zmene tohto nastavenia postupujte s mimoriadnou opatrnosťou, pretože heslo správcu nie je možné obnoviť. Ak sa heslo nepodarí obnoviť, je potrebná preinštalácia softvéru.
Pripojenie Toto nastavenie obsahuje položky Sieť a UR Connect.
Sieť vám umožňuje použiť sieťovú konfiguráciu po výbere možnosti DHCP alebo Statická. UR Connect vám umožňuje pripojiť sa k službe myUR Cloud, vďaka čomu máte prístup k údajom o vašom robote kdekoľvek.
Zabezpečenie Toto nastavenie obsahuje položky Secure Shell, Oprávnenia a Služby.
Secure Shell spravuje prístup k systému prostredníctvom protokolu SSH. Oprávnenia vám umožňujú vybrať systémové stránky, ktoré majú byť chránené heslom správcu. Služby vám umožňujú vypnúť alebo zapnúť rozhrania.
|
|
Znovu načítať |
Funkcia „Reload“ nevyžaduje žiadne ďalšie kroky v inom poli ani na inej karte. Po kliknutí na tlačidlo Obnoviť sa použijú predvolené nastavenia definované v aplikácii.
|
|
Vypnutie |
Funkcia „Shutdown“ nevyžaduje žiadne ďalšie kroky v inom poli ani na inej karte. Keď ťuknete na položku Vypnúť, zobrazí sa vám možnosť reštartovať alebo vypnúť zariadenie. Stav programu sa uloží pred reštartovaním alebo vypnutím robota.
|