Funcții din pictograma „hamburger”
| Descriere |
Pictograma hamburger conține cinci funcții ale PolyScope X:
|
|
Manager de sistem |
System Manager are aceeași funcție ca și în antet. A se vedea Antet Antet
|
|
Despre |
Funcția „Despre” nu necesită nicio acțiune suplimentară într-un alt câmp sau filă. Când atingeți opțiunea „Despre”, veți vedea versiunea software-ului, numărul de serie al robotului și codul QR al licențelor software-ului open source. Modelul robotului și adresa sa IP sunt afișate pentru a oferi utilizatorilor acces rapid la informații esențiale despre sistem.
|
|
Setări |
Funcția „Setări ” vă oferă acces la setările din secțiunile „General”, „Parolă”, „Conexiune” și „Securitate ”. Cu excepția opțiunii „Sistem” din setările generale, toate sunt protejate prin parolă.
General . Această setare conține opțiunile „Sistem” și „Actualizare”.
Setările sistemului vă permit să modificați limba, tema și unitățile de măsură utilizate în sistem. În secțiunea de actualizare vi se solicită să introduceți un dispozitiv de stocare USB și să verificați dacă există actualizări.
Parolă Această setare conține Mod operațional, Siguranță și Administrare.
Modul de funcționare Parola este utilizată la trecerea între modul automat și modul Manual. Parola de siguranță este utilizată pentru modificarea setărilor de siguranță. Parola de administrator este utilizată pentru modificarea setărilor sistemului. Acordați o atenție deosebită atunci când modificați acest lucru, deoarece parola de administrator nu poate fi recuperată. În cazul în care parola nu este recuperată, este necesară reinstalarea software-ului.
Conexiune Această setare conține opțiunile Rețea și UR Connect.
Rețea vă permite să aplicați configurația rețelei după ce ați ales între DHCP și Static. UR Connect vă permite să vă conectați la myUR Cloud, ceea ce vă oferă posibilitatea de a accesa datele robotului dvs. de oriunde.
Securitate Această setare conține Secure Shell, Permisiuni și Servicii.
Secure Shell gestionează accesul SSH la sistem. Permisiunile vă permit să selectați paginile sistemului care vor fi protejate cu parola de administrator. Serviciile vă permit să dezactivați sau să activați interfețele.
|
|
Reîncărcare |
Funcția „Reload ” nu necesită nicio altă acțiune suplimentară într-un alt câmp sau filă. Când atingeți butonul „Reîncărcare”, se vor aplica setările implicite definite în aplicație.
|
|
Oprire |
Funcția „Shutdown ” nu necesită nicio altă acțiune suplimentară într-un alt câmp sau filă. Când atingeți butonul „Oprire”, vi se oferă posibilitatea de a reporni sau de a opri dispozitivul. Starea programului va fi salvată înainte de repornirea sau oprirea robotului.
|