A hamburger ikonban található funkciók
| Leírás |
A hamburger ikon a PolyScope X öt funkcióját tartalmazza:
|
|
Rendszerkezelő |
A Rendszerkezelő ugyanazt a funkciót látja el, mint a fejléc. Lásd: Fejléc Fejléc
|
|
Névjegy |
Az „About” funkció használatához nincs szükség további műveletekre egy másik mezőben vagy fülön. Ha az „About” (Névjegy) gombra koppint, megjelenik a szoftver verziója, a robot sorozatszáma és a nyílt forráskódú szoftverlicencek QR-kódja. A robot modellje és IP-címe megjelenik, hogy a felhasználók gyorsan hozzáférhessenek a rendszer alapvető információihoz.
|
|
Beállítások |
A Beállítások funkcióval elérheti az Általános ,Jelszó ,Csatlakozás és Biztonság beállításokat. Az általános beállítások között található „Rendszer” kivételével minden jelszóval védett.
Általános . Ez a beállítás a Rendszer és a Frissítés menüpontokat tartalmazza.
A Rendszerbeállítások menüpontban megváltoztathatja a rendszer nyelvét, témáját és a használt mértékegységeket. A „Frissítés” beállításnál a rendszer kéri, hogy csatlakoztasson egy USB-tárolót, és ellenőrizze, hogy van-e frissítés.
Jelszó Ez a beállítás tartalmazza az Üzemmód, a Biztonság és az Admin menüpontokat.
Üzemmód A jelszót az automatikus és a manuális üzemmód közötti váltáshoz használják. A biztonsági jelszó a biztonsági beállítások módosítására szolgál. Az admin jelszóval lehet módosítani a rendszerbeállításokat. Különös óvatossággal járjon el ennek megváltoztatásakor, mivel az admin jelszó visszaállíthatatlan. Ha a jelszó nem állítható vissza, a szoftvert újra kell telepíteni.
Csatlakozás Ez a beállítás a Hálózat és az UR Connect elemeket tartalmazza.
A Hálózat menüpontban a DHCP vagy a Statikus beállítás kiválasztása után konfigurálhatja a hálózati beállításokat. Az UR Connect lehetővé teszi a csatlakozást a myUR Cloud szolgáltatáshoz, amelynek segítségével bárhonnan hozzáférhet a robot adataihoz.
Biztonság Ez a beállítás a Secure Shell, a jogosultságok és a szolgáltatások menüpontokat tartalmazza.
A Secure Shell kezeli az SSH-hozzáférést a rendszerhez. A „Jogosultságok” menüpontban kiválaszthatja azokat a rendszeroldalakat, amelyeket rendszergazdai jelszóval kíván védeni. A Szolgáltatások menüpontban letilthatja vagy engedélyezheti a felületeket.
|
|
Újratöltés |
A Reload funkció használatához nincs szükség további műveletekre egy másik mezőben vagy lapon. Ha az „Újratöltés” gombra koppint, az alkalmazásban megadott alapértelmezett beállítások kerülnek alkalmazásra.
|
|
Leállítás |
A Leállítás funkció használatához nincs szükség további műveletekre más mezőben vagy lapon. Ha a „Leállítás” gombra koppint, akkor választhat, hogy újraindítja-e a rendszert, vagy kikapcsolja-e. A program állapota el lesz mentve a robot újraindítása vagy kikapcsolása előtt.
|