Funktioner bag hamburger-ikonet

Beskrivelse

Hamburger-ikonet indeholder fem funktioner i PolyScope X:

  • Systemadministrator

  • Om

  • Indstillinger

  • Genindlæs

  • Nedlukning

 

Systemadministrator

System Manager har samme funktion som i overskriften. Se Overskrift Overskrift

 

Om

Funktionen »Om« kræver ingen yderligere handlinger i et andet felt eller på en anden fane. Når du trykker på Om, kan du se softwareversionen, robotens serienummer og QR-koden til open source-softwarelicenserne. Robotmodellen og dens IP-adresse vises for at give brugerne hurtig adgang til vigtige systemoplysninger.

 

Indstillinger

Via funktionen »Indstillinger« får du adgang til indstillingerne under »Generelt«, »Adgangskode«, »Forbindelse« og »Sikkerhed «. Med undtagelse af "System" i de generelle indstillinger er alle adgangskodebeskyttede.

 

Generelt .

Denne indstilling indeholder System og Opdatering.

 

Under Systemindstillinger kan du ændre sprog, tema og de enheder, der bruges i systemet.

Indstillingen "Opdatering" er der, hvor du bliver bedt om at indsætte et USB-lagermedie og søge efter opdateringer.

 

Adgangskode

Denne indstilling indeholder Driftsmodus, Sikkerhed og Administration.

 

Driftstilstand Adgangskoden bruges ved skift mellem automatisk og manuel tilstand.

Sikkerhedskoden bruges til at ændre sikkerhedsindstillingerne.

Administratoradgangskoden bruges til at ændre systemindstillingerne. Vær særlig forsigtig, når du ændrer dette, da administratoradgangskoden ikke kan gendannes. Hvis adgangskoden ikke kan hentes, skal softwaren geninstalleres.

 

Forbindelse

Denne indstilling indeholder Netværk og UR Connect.

 

Netværk giver dig mulighed for at anvende netværkskonfigurationen, efter at du har valgt enten DHCP eller Statisk.

UR Connect giver dig mulighed for at oprette forbindelse til myUR Cloud, hvor du kan få adgang til dine robotdata, uanset hvor du befinder dig.

 

Sikkerhed

Denne indstilling indeholder Secure Shell, tilladelser og tjenester.

 

Secure Shell styrer SSH-adgangen til systemet.

Med tilladelser kan du vælge, hvilke systemsider der skal beskyttes med en administratoradgangskode.

Tjenester giver dig mulighed for at deaktivere eller aktivere brugergrænseflader.

 

Genindlæs

Reload -funktionen kræver ingen yderligere handlinger i et andet felt eller på en anden fane. Når du trykker på Genindlæs, anvendes de standardindstillinger, der er defineret i applikationen.

 

Nedlukning

Funktionen »Shutdown« kræver ingen yderligere handlinger i et andet felt eller på en anden fane. Når du trykker på Luk ned, får du valget mellem at genstarte eller slukke. Programmets tilstand gemmes, før robotten genstartes eller slukkes.