Funkce dostupné po kliknutí na ikonu hamburgeru
| Popis |
Ikona hamburgeru obsahuje pět funkcí aplikace PolyScope X:
|
|
Správce systému |
Nástroj System Manager má stejnou funkci jako v záhlaví. Viz Záhlaví Záhlaví
|
|
Informace |
Funkce „O aplikaci “ nevyžaduje žádné další kroky v jiném poli ani na jiné záložce. Po klepnutí na položku „O aplikaci“ se zobrazí verze softwaru, sériové číslo robota a QR kód licencí k open source softwaru. Model robota a jeho IP adresa jsou zobrazeny, aby uživatelům umožnily rychlý přístup k základním informacím o systému.
|
|
Nastavení |
Funkce „Nastavení “ vám umožňuje přístup k nastavením v sekcích „Obecné“, „Heslo“, „Připojení“ a „Zabezpečení “. S výjimkou položky „Systém“ v obecných nastaveních jsou všechny položky chráněny heslem.
Obecné . Toto nastavení obsahuje položky Systém a Aktualizace.
Nastavení systému vám umožňuje změnit jazyk, vzhled a jednotky používané v systému. V nastavení aktualizací budete vyzváni k připojení USB úložiště a kontrole dostupnosti aktualizací.
Heslo Toto nastavení obsahuje provozní režim, bezpečnost a správu.
Provozní režim heslo se používá při přepínání mezi automatickým a manuálním režimem. Bezpečnostní heslo se používá ke změně bezpečnostních nastavení. Heslo správce se používá ke změně nastavení systému. Při změně tohoto hesla postupujte s mimořádnou opatrností, protože heslo správce nelze obnovit. Pokud se heslo nepodaří obnovit, je nutné software přeinstalovat.
Připojení Toto nastavení obsahuje položky Síť a UR Connect.
V části Síť můžete nastavit konfiguraci sítě po výběru možnosti DHCP nebo Statická. UR Connect vám umožňuje připojit se k myUR Cloud, díky čemuž máte přístup k datům o vašem robotu odkudkoli.
Bezpečnost Toto nastavení obsahuje položky Secure Shell, Oprávnění a Služby.
Secure Shell spravuje přístup k systému prostřednictvím protokolu SSH. Oprávnění umožňují vybrat systémové stránky, které budou chráněny heslem správce. Služby umožňují zapnout nebo vypnout rozhraní.
|
|
Znovu načíst |
Funkce „Reload“ nevyžaduje žádné další kroky v jiném poli ani na jiné záložce. Po klepnutí na tlačítko „Reload“ se použijí výchozí nastavení definovaná v aplikaci.
|
|
Vypnout |
Funkce „Shutdown“ nevyžaduje žádné další kroky v jiném poli ani na jiné záložce. Když klepnete na tlačítko Vypnout, zobrazí se vám možnost restartovat nebo vypnout zařízení. Stav programu bude uložen před restartováním nebo vypnutím robota.
|